15.000 EURA SAM PLATIO DA MI ŽENU ZAPOSLE U POREZNU INSPEKCIJU, ALI TO ŠTO SAM URADIO ME MNOGO…

15.000 eura sam platio da mi ženu zaposle u poreznu inspekciju, ali to što sam uradio me mnogo više koštalo. Bili smo u braku skoro 6 godina i moja žena je bila jako nesretna jer je završila ekonomski fakultet, a nije mogla da dobije posao.
Realno joj posao nije ni trebao, jer sam iz jako bogate porodice. Naravno ništa joj nisam rekao, mislila je da je sasvim legalno dobila posao, a onda je nakon samo dva dana bukvalno nestala, nije se vratila sa posla. Kada sam je pozvao na mobitel, rekla je da se u moju kuću neće ni vraćati, jer joj nisam pružio ono što je očekivala od mene u braku.

 

Kako mi je rekla,
TREBALA JOJ JE SAMO FiNANSIJSKA SIGURNOST, ono da radi, da ima svoj novac I sada kada je to napokon dobila odlučila je da se razvede od mene. NEMATE POJMA kAKO SAM IZNENAĐEN I ŠOKIRAN, ne znam kako da se postavim u cijeloj ovoj situaciji, mislim neke “zle” misli mi se motaju po glavi, ali opet ne znam kako je najbolje da joj se osvetim.

The post 15.000 EURA SAM PLATIO DA MI ŽENU ZAPOSLE U POREZNU INSPEKCIJU, ALI TO ŠTO SAM URADIO ME MNOGO… appeared first on Sjajne ideje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *