Osjetila sam pravu ljubav, iako boli… Osjetila sam šta znači stvarno voljeti nekog…

Osjetila sam pravu ljubav, iako boli… Osjetila sam šta znači stvarno voljeti nekog i biti voljen.. Nedostaješ mi, tvoj glas, često umoran nakon napornog dana na poslu, ali veseo, jer pričaš sa mnom, tvoje riječi, tvoje usne, tvoji dodiri.. Nedostaju mi naši razgovori… Govorio si mi: “Jednog dana, bit ćeš moja…”

Zašto sam dopustila da taj dan dođe? Naše prijateljstvo, iako smo oboje znali da je tu uvijek bilo nešto više, sada je srušeno, samo zato što sam popustila, što sam dopustila da mi postaneš više od toga.. Znam da se bojiš, i da si zato otišao iz mog života, znam da si me volio, jednostavno znam.

Nisi navikao na to da te netko voli cijelim svojim bićem, nisi spreman za to, nisi mogao da izdržiš da me voliš i trebaš toliko, a da me nema tu, kraj tebe… Nisi mogao da se navikneš na daljinu… Ti si onaj pravi, ja to znam, i nadam se da će se taj naš “jedan dan” opet desiti, kada se pojavim u tvom gradu…

The post Osjetila sam pravu ljubav, iako boli… Osjetila sam šta znači stvarno voljeti nekog… appeared first on Sjajne ideje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *